You are here: Home > Optreden > Catalpa zingt voor serious request

Catalpa zingt voor serious request

Zaterdag 10 december mochten wij tijdens de Kerstmarkt weer ons kerstrepertoire ten gehore brengen. Dit doen wij al enkele jaren met veel plezier.
Dit jaar wilden wij graag voor een goed doel geld gaan inzamelen. Aangezien Het Glazen Huis dit jaar in Breda staat opgesteld, was natuurlijk Serious Request ( doel; kinderen die onnodig sterven aan longontsteking ) snel gevonden als organisatie waaraan wij willen doneren.
Wij hebben 2x een half uur gezongen op het Looiersplein op het gloednieuwe podium. Het was een miezerige zaterdagavond en de Kerstmarkt leek ons wat minder druk bezocht maar………………. de eerste donaties voor Serious Request hebben we al binnen.

Kerstconcert 2016 Oosteind
Op zondag 18 december waren wij uitgenodigd om deel te nemen aan het Kerstconcert in Oosteind. Het Gelegenheidsorkest Oosteind speelde kerstnummers op blaasinstrumenten, het echtpaar Cecile en Ton de Kort zorgde voor de klassieke kerstsferen en De Zingende Nootjes dansten en zongen kinderliedjes.
Wijzelf hebben een mix gezongen van zowel kerstliedjes als het gewone repertoire waaronder de twee mooie solo-nummers Son of Mary en Gabriellas Sang. Een aantal nummers zongen we samen met Het Gelegenheidsorkest. Het viel niet mee om boven het geluid van de blaasinstrumenten te zingen maar we kijken met tevredenheid terug op deze avond.

GGZ Dongen
Dinsdagavond 20 december waren we gevraagd om een kerstviering te verzorgen bij het GGZ te Dongen. We werden hartelijk ontvangen en de zaal was goed gevuld met luisteraars. We hebben 2x een half uur gezongen. Een mix van Kerstliedjes en liedjes van ons normale repertoire. Het werd enorm gewaardeerd …… en voor ons als zanggroep een zeer dankbaar optreden.

De donaties voor onze optredens zijn al naar Het Glazen Huis gebracht door een van onze koorleden.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.