You are here: Home > Optreden > kerstviering KBO Dongen

kerstviering KBO Dongen

2015-12-22 KBO Kesrtviering  (34)December 2015 was voor ons een drukke muzikale maand.

Dinsdag 22 december mochten we weer gaan zingen in de Cammeleur. De KBO had die middag een kerstviering georganiseerd. Wij mochten tijdens het kopje koffie ons eigen Engelstalige kerstrepertoire zingen met o.a de mooie nummers; O holy night, Sing a song en Bethlehem. De mensen luisterden zeer aandachtig en genoten zichtbaar.

Er werd een kerstspel opgevoerd, waarin wij ook een taak kregen. Tussen de spelfragmenten door, zongen wij de traditionele kerstliedjes in het Nederlands. De mensen konden dan gezellig meezingen. Nadien kregen we een warm applaus. Het was een zeer dankbaar publiek.

Gezellig samen een hapje gaan eten…………….voordat we weer in de Laurentiuskerk moesten gaan oefenen voor de kerstviering van 23.00 uur op kerstavond.

Een drukke maar zeer gezellige dag samen.

 

Christmas is a time of many colors.

Dit lied uit ons repertoire, was als thema gebruikt voor de nachtmis in de Laurentiuskerk. Onze medewerking aan deze eucharistieviering, was voorlopig het laatste optreden in kerstsferen.

De kleding hadden we aangepast; zwart met kleurrijke sjaals. Uiteraard zongen wij het nummer Christmis is a time of colors, maar ook onze nieuwe nummers, Feliz Navidad en Sing a song.

Er is nu een einde gekomen aan een hele reeks kerstoptredens. Een drukke maar zeer gezellige tijd voor ons als zanggroep. Hebt u een optreden van ons gezien en hebt u zin om ons koor te komen versterken? Iedere dinsdagavond bent u van harte welkom op onze repetitie-avond in buurthuis “Het Schouw” ( 20.15 uur – 10.15 uur )

2015-12-22 KBO Kesrtviering  (33)

DSCF9705

DSCF9707

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.