You are here: Home > Optreden > Concert met mannenkoor Hart van Brabant

Concert met mannenkoor Hart van Brabant

DSCF6757Zondag 26 januari was er een optreden met mannenkoor Hart van Brabant in Tilburg. Een aantal nummers zongen we samen. Ook hadden we ieder nog twee blokken van ongeveer 20 minuten, waarin ieder zijn eigen nummers ten gehore bracht.

 

 

Vooraf aan de uitvoering hadden we een gezamenlijke repetitie. In het begin was het even wennen, maar al snel voelde het goed. Het samen zingen met mannen  is weer een hele ervaring. Ook de klank van de stemmen samen is heel anders dan wanneer je alleen vrouwen- of alleen mannenstemmen hoort. We zingen alleen met vrouwen omdat we daarvoor gekozen hebben, maar dit was toch ook wel erg leuk.
Tijdens deze repetitie moesten ook onze “danspassen” weer geoefend worden. De verschillende poses oefenen, gaat vaak gepaard met veel humor. Er wordt nogal eens iets toegevoegd wat niet de bedoeling is, maar wel op de lachspieren werkt. Bij de uiteindelijke uitvoering komt het toch weer goed.
De zondag daarop was de uitvoering. Gewapend met ons bord, visitekaartjes, flyers en niet te vergeten onze CD’s trokken we naar Tilburg. Het optreden ging vooraf met het inzingen. Daarna werd de dans behorende bij het nummer Adiemus nog even “droog” geoefend.
Uiteindelijk kwam ons optreden. We hebben genoten en ook de mensen in de zaal waren erg enthousiast. Natuurlijk waren er onze eigen fans ook bij. Sommigen van ons hebben er een nieuwe fan bij. We hebben zelfs nog een aantal CD’s verkocht. Met recht kunnen we zeggen dat het goed gegaan is en dat we trots kunnen zijn op onszelf!

DSCF6763

DSCF6773

DSCF6775

DSCF6777

DSCF6782

DSCF6784

DSCF6789

DSCF6798

DSCF6802

DSCF6803

DSCF6804

DSCF6808

DSCF6811

DSCF6813

DSCF6820

DSCF6835

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.