You are here: Home > Optreden > Dag van het park

Dag van het park

DSCF5979De opzet van de “dag van het park” was een gezellig samenziijn, met de mogelijkheid te ontbijten in het park. Aan de rand stonden  niet alleen enkele kramen met etenswaar, maar ook een aantal met informatieve elementen, zoals het leerlooien. Voor ieder wat wils dus.

Een evenement in de open lucht  brengt in Nederland altijd risico’s met zich mee.  Het was in ieder geval droog, de 26 ste mei. En, geloof het of niet, tijdens ons optreden brak er voorzichtig een zonnetje door. Het is een fijne ervaring om in zo’n mooie omgeving als het park Vredeoord, te zingen. Zingen voor je dorpsgenoten. Laten horen welk genre je zingt en uitstralen dat het fijn is te zingen met elkaar. En dan op die manier ook nog werken aan je naamsbekendheid.
We hebben veel populaire nummers ten gehore gebracht. Nummers die meegezongen konden worden, zoals die van The Beatles. Voldoende afwisseling: van solo tot meerstemmige samenzang. Veel hebben we uit het hoofd gezongen, vergezeld van verschillende poses. Met onze nieuwe gekleurde shirts straaldenwe een frisse look uit.
Het publiek was stimulerend: alle stoelen waren bezet en een behoorlijk aantal mensen stond daar nog om heen; soms meezingend, dan weer neuriënd en bewegend op de maat van de muziek. Kortom, de sfeer was geweldig.
We hebben dan ook enorm genoten en hopen op snel weer een optreden in het Dongense.

DSCF6001

DSCF6002

DSCF5998

DSCF5985

DSCF5988

DSCF5981

DSCF5976

DSCF5975

DSCF5970

DSCF5969

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.