You are here: Home > Uitje > Jaarlijks uitje

Jaarlijks uitje

Ons jaarlijks uitje startte dit jaar bij Josephine met koffie en thee. De zelfgemaakte taarten smaakten prima, bedankt bakkers. De hoofdactiviteit van de middag vond plaats in Den Bosch. Maar het eenvoudige ritje daar naar toe mondde uit in een ware oriëntatietocht: niemand wist eigenlijk hoe we moesten rijden. Zoals altijd kwam alles weer goed en kwamen we aan in een gezellig Oeteldonks café. Daar stond ons een onverwachte workshop te wachten: lachen!

Aan de bar

In het café

Allerlei vormen van lachen passeerden de revue: niet zomaar een beetje lachen, maar ook buikschuddend bulderen. Door middel van allerlei spelvormen werden onze buikspieren in werking gezet. Dat was echt lachen! Het (net alsof) zitten in een smal elastisch pakje en dan nog moeten sturen, het lopen op je eigen, overdreven manier over gloeiende kooltjes en nog veel meer. We mogen ons gelukkig prijzen met 2 opperkwispellaars in ons midden. Ons pretplekje zullen we niet snel meer vergeten.

Gezellig kletsen

Blauwe neuzen

Daarna weer terug naar Josephine. Dit keer ging de reis een stuk sneller. Het gezamenlijke eetgebeuren, dat daar plaats vond, verliep prima. Een aantal leden had gezorgd voor een heerlijke hap: zelfgemaakte tomatensoep, huzarensalade, fruitsalade, saté, ijs met fruit en slagroom, het kon niet op. Bedankt koks!
Het was een prima dag: geweldig verzorgd en een heerlijke ontspannen sfeer. Een dag om met een gulle lach op terug te kijken. Bedankt organisatie!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.