You are here: Home > Optreden > Kerst 2017 met Catalpa

Kerst 2017 met Catalpa

Kerstmarkt Dongen;
Een jaarlijks terugkomend evenement waar wij ons kerstrepertoire zingen is de Kerstmarkt in Dongen. Zaterdag 9 december waren we weer present. Bij het gezellig pleintje tegenover de Cammeleur, hebben wij twee keer een half uur mogen zingen. De organisatie had goed voor ons gezorgd met erwtensoep, worstenbrood en koffie.

 

GGZ Dongen;

Dinsdag 12 december hebben wij een optreden verzorgd bij het GGZ te Dongen.

Kerstklokkenloop Loon op Zand;
Zondag 17 december hebben we gezongen tijdens de Kerstklokkenloop te Loon op Zand. Dit jaar hadden we een mooie locatie aan het begin van de route. Een laan met mooi verlichte bomen. In het gezellige stalletje, die gelukkig groter was opgezet dan twee jaar geleden, hebben we ons uitgebreide kerstrepertoire ten gehore gebracht met o.a de nieuw ingestudeerde nummers; Do they know it’s Christmas time en Merry Christmas. Na het vuurwerk, werden we verrast door een grote stroom mensen die langs kwamen en even stil bleven staan om naar ons luisteren.

KVG Dongen;
Maandag 18 december waren we gevraagd om tijdens de kerstviering van de KVG ,twee keer een half uur voor de muzikale omlijsting te zorgen. Het was voor ons een soort “thuiswedstrijd’, daar we mochten zingen in buurthuis ‘ t Schouw, waar we ook wekelijks repeteren.
Het was een gezellige decembermaand.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.