You are here: Home > Optreden > “ZINGEN NEFFE DE KERK “

“ZINGEN NEFFE DE KERK “

imgl0050Zondag 19 juni waren we uitgenodigd voor het korenfestival “ZINGEN NEFFE DE KERK “. Dit is een festival, dat al een aantal jaren wordt georganiseerd door zanggroep Chantemble te Drunen.
We werden hartelijk ontvangen, natuurlijk neffe de kerk, met een kopje koffie en een lekkernij, door de leden van Chantemble. Het festival vond plaats op het Raadhuisplein te Drunen waar een kiosk klaarstond voor de optredens. Er was een scala aan verschillende koren aanwezig, die met enthousiasme en plezier hun liedjes ten gehore brachten. Koren uit Wamel, Kaatsheuvel, Etten-Leur, Kaatsheuvel, Oosterhout en Drunen waren voor ons, op muzikaal en presentatie-niveau , een goede inspiratiebron.
Wij mochten als tweede koor ons repertoire laten horen. We zongen Children of the sun, Dochters, the rhythm of live en de, voor ons,  nieuwe nummers Avond, Only time en Just give me a reason. Buiten optreden vergt een andere discipline maar het verliep allemaal naar wens.  Zelfs tijdens een muzikale onderbreking, de muziek viel uit, bleven wij als koor professioneel doorzingen.
Als afsluiter zongen alle koren samen het nummer Amigos para siempre.
We kunnen terugkijken op een gezellige muzikale middag.
Bewegende beelden zijn hier te zien. We zijn in beeld na 8 minuten.
imgl0054

imgl0055

imgl0060

imgl0062

imgl0067

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.